Anderen over de Sleutelcoach
......................................................................................................................
Dit zeggen coachees over hun coachingstrajecten bij de Sleutelcoach:

"Ik heb bij Marijke Chaudron een traject als coachee gevolgd waarin issues rond mijn nieuwe taak als leidinggevende aan de orde kwamen. Marijke heeft het vermogen dˇˇr te vragen en met een scherp (ogenschijnlijk) intu´tief inzicht tot de kern van het probleem komen. Ze heeft een rijke taalschat waardoor ze genuanceerd en precies verwoorden kan wat er speelt. Door een mooie balans tussen bemoedigen en uitdagen bood ze voor mij optimale kansen om bakens te verzetten, nieuw gedrag te oefenen en me senang te gaan voelen in mijn nieuwe functie."

"Marijke bracht orde in de gedachten en thema's. Samen konden we bepaalde lijnen definiŰren en in de gaten houden, zodat ze allemaal aan de orde kwamen, maar dan wel op het goede moment. Door vragen te stellen, en soms door te drukken met vragen stellen, was ik zelf aan het werk gezet om de thema's helder te krijgen en er iets mee te kunnen."

"Door middel van het spiegelen werd ik ook op achterliggende motieven, emoties en drijfveren attent gemaakt."

"Ook de lijn en ontwikkeling in het traject werd goed in de gaten gehouden, waardoor de thema's volledig uitgewerkt werden."

"Het coachingstraject was effectief en doeltreffend. Sneller dan verwacht was ik in staat om de nodige helderheid te krijgen waardoor beslissingen genomen konden worden. Een aantal belangrijke beslissingen is al genomen. Dat kon omdat ik ook meer rust had over de integriteit van de achterliggende emoties en motieven. De balans tussen bewegen en zorgvuldig afwegen werd effectief gehandhaafd."

......................................................................................................................