Even voorstellen
..............................................................................................................

Even voorstellen. De Sleutelcoach is opgericht door Marijke Chaudron. Zij is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft ruim 10 jaar in een grote organisatie gewerkt als personeelsadviseur en formatieadviseur.

Uit eigen ervaring is Marijke Chaudron geÔnteresseerd in de balans tussen werk en privť. Zij heeft een tijd lang buitenshuis werken en het draaiend houden van een jong gezin gecombineerd.
Ook de andere variant kent ze: baan opgeven en meer tijd nemen voor de kinderen en mensen om haar heen. De afgelopen jaren heeft zij in kerkelijke context veel opgelopen met mensen met allerlei moeiten,  variŽrend van problemen die al lange tijd spelen tot plotselinge crisisachtige situaties.

In 2011 heeft Marijke Chaudron de post-HBO opleidingen Coaching en Mediation afgerond en sindsdien is zij als zelfstandig coach werkzaam.

..............................................................................................................


Persoonlijk

Ik houd van lezen (biografieŽn, theologische boeken, fantasy, jeugdboeken, thrillers), van sporten (hardlopen, conditietrainen en fietsen) en van mensen (puzzelen over levensverhalen, meeleven en luisteren en nadenken over wat verder kan helpen).

Ik ben getrouwd en moeder van 3 jongvolwassenen, en dat betekent dat ik als moeder een meer coachende rol heb.