Dit zeggen coachees over hun coachingstrajecten bij de Sleutelcoach:

“Ik heb bij Marijke Chaudron een traject als coachee gevolgd waarin issues rond mijn nieuwe taak als leidinggevende aan de orde kwamen. Marijke heeft het vermogen dóór te vragen en met een scherp (ogenschijnlijk) intuïtief inzicht tot de kern van het probleem komen. Ze heeft een rijke taalschat waardoor ze genuanceerd en precies verwoorden kan wat er speelt. Door een mooie balans tussen bemoedigen en uitdagen bood ze voor mij optimale kansen om bakens te verzetten, nieuw gedrag te oefenen en me senang te gaan voelen in mijn nieuwe functie.”

“Marijke bracht orde in de gedachten en thema’s. Samen konden we bepaalde lijnen definiëren en in de gaten houden, zodat ze allemaal aan de orde kwamen, maar dan wel op het goede moment. Door vragen te stellen, en soms door te drukken met vragen stellen, was ik zelf aan het werk gezet om de thema’s helder te krijgen en er iets mee te kunnen.”

“Door middel van het spiegelen werd ik ook op achterliggende motieven, emoties en drijfveren attent gemaakt.”

“Ook de lijn en ontwikkeling in het traject werd goed in de gaten gehouden, waardoor de thema’s volledig uitgewerkt werden.”

“Het coachingstraject was effectief en doeltreffend. Sneller dan verwacht was ik in staat om de nodige helderheid te krijgen waardoor beslissingen genomen konden worden. Een aantal belangrijke beslissingen is al genomen. Dat kon omdat ik ook meer rust had over de integriteit van de achterliggende emoties en motieven. De balans tussen bewegen en zorgvuldig afwegen werd effectief gehandhaafd.”

“In de sessies met Marijke heb ik waardevolle inzichten mogen ontvangen. Marijke kan geweldig goed luisteren en vervolgens door middel van vragen stellen komen tot de kern van het probleem. Elke sessie kwamen we een stukje verder. Het waren vooral de helpende gedachten die Marijke mij aanreikte die me in het dagelijks leven tot steun zijn. Het leven blijft soms een worsteling, maar ik heb geleerd anders te kijken naar situaties en naar mezelf. Marijke heeft me geholpen om een betere balans te vinden tussen inspanning en ontspanning en heeft me leren kijken naar mezelf met liefde en acceptatie.”